Home

Welkom op de website van Close Harmony Ensemble Once Again,  dat een breed scala van voornamelijk a capella gezongen repertoire brengt: close harmony, evergreens, musical, pop songs en licht klassieke muziek.

Ben je misschien op zoek naar een zangavond op de woensdag? Wil je eerst een keer komen luisteren? Kijk dan eens rond op onze website. Daar vind je informatie over wie wij zijn, hoe wij aan onze naam ‘Once Again’ zijn gekomen en welk repertoire wij fijn vinden.

Heb je nog niet eerder in een koor gezongen? Geen nood. Iedereen krijgt bij ons alle gelegenheid zich thuis te voelen. Wij beseffen dat je dan moet wennen aan samen muziek instuderen. Er is ook altijd ruimte om lekker door te zingen van wat al bekend is. En … wij hebben een nieuwe dirigent die didactisch is geschoold én voor ons liederen op maat kan arrangeren. Dus dat instuderen komt helemaal goed. Veel plezier met wat je aantreft.

Voorproefje

Wij zoeken Leden:

Nieuws

Wij zijn op zoek naar leden, kom vrijblijvend kijken en meteen meezingen. We vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt, zie informatie hieronder of via info@once-again.nl.

De komende tijd staat het volgende op het programma:

In verband met Corona hebben we een hele tijd niet kunnen zingen. In oktober 2021 zijn we (met tussenposen) weer opgestart en nu gaan we samen met Koen op zoek naar oud en nieuw repertoire. Zodra we weer concerten gaan geven laten we dat natuurlijk weten.

Evenementen

We proberen ieder jaar aan verschillende evenementen deel te nemen en een aantal optredens te verzorgen. Dat kan zijn: de korendagen in Paradiso, een kerstmarkt of een optreden in een verzorgingstehuis. Daarnaast doen we al een aantal jaren mee aan Vestival Vocaal in Naarden en de Gooise Korenweken

Koninginnedag 2009, Eemnes

Wie zijn wij?

Wij beschrijven ons zelf, in steekwoorden, als volgt:

enthousiast, flexibel, met humor, gezellig en toch serieus bij het instuderen, 3- of 4-stemmig, mooie klank, A Capella is leuk, kwaliteit, gevarieerd repertoire van licht klassiek tot modern, meertalig, leuk, empatisch, leergierig uniek, ambitieus, aanpakken.

Contact

Heb je zin om eens te komen luisteren en proeven of je bij ons ensemble past? Kom dan twee keer vrijblijvend langs op woensdagavond. Neem daarvoor wel even contact op met Tjallien (06 - 221 90 299) of Mieke (06 - 519 79 538). Wij zingen meestal van 20:00 - 20:50, pauzeren dan een kwartiertje en gaan weer door tot 22:00 uur. Als je bij ons wilt komen zingen, kan de dirigent in de pauze een stemtest afnemen om te beoordelen in welke stemgroep je het beste past. Je hoeft dus geen auditie te doen of voor te zingen.

Kun je al noten lezen dan is dat makkelijk. Wanneer dat niet het geval is, kunnen de collega’s van je stemgroep (sopranen, alten of mezzo’s) je daarbij helpen.