Concerten op uitnodiging

Soms wordt Close Harmony Ensemble Once Again uitgenodigd een concert te geven in een van de regionale verzorgingshuizen of een senioren-wooncomplex. Wij doen dat graag en de bewoners genieten hier enorm van.


2020-2022 – In verband met Corona zijn er geen concerten gegeven

2019-2020 – Dit seizoen hebben wij een paar concerten verzorgd in Johanneshove, Laren, waar wij wekelijks repeteren. Het eerste concert was op 30 oktober 2019.

2018 – Beukenhof Loosdrecht (Valentijnsconcert en Kerstconcert)

2018 – Wooncomplex Raadsvore, Eemnes (Kerstconcert)

2017 – Beukenhof, Loosdrecht 

2016 – Wooncomplex Raadsvore, Eemnes (Kerstconcert)

2014 – Gooierserf, Hilversum

Verder hebben we ook andere (eenmalige) concerten gegeven:

2012 – Angklung Eindhoven.

Op 9 juni 2012 waren we uitgenodigd mee te zingen tijdens een concert in het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. Het contact was tot stand gekomen via onze toenmalige dirigent Dody Soetanto, zelf van Indonesische afkomst. Het concert met de titel “Van Verleden tot Heden” was een avond vol muziek op basis van Indonesische bamboe instrumenten, Angklung genaamd. Dit is een uniek Indonesisch traditioneel muziekinstrument, gemaakt van twee bamboebuizen bevestigd aan een bamboe frame. Door op een bepaalde manier te schudden aan het instrument produceert het een resonerende toonhoogte.

In dit concert, speelde Angklung Eindhoven drie muziekthema’s, namelijk de traditionele Indonesische-, klassieke- en populaire muziek. In dit concert traden ook twee bariton solisten en een vrouwenkoor op, om het publiek te laten zien hoe de angklung een goede samenwerking kan hebben met verschillende muziek disciplines. Het concert was tevens het officiële slotevenement van de Azië Week die georganiseerd werd door Eindhoven Studentenstad. Angklung Eindhoven is ook trots te kunnen aankondigen dat de burgemeester aanwezig was, net als de Indonesische ambassadrice en een aantal van haar stafleden. Hieronder linken naar twee van de optredens:

2011 – Centrum de Drie Stromen, Amsterdam

In november 2011 waren we met dirigent Dody Soetanto uitgenodigd om samen met enkele andere koren een benefiet-concert te verzorgen voor nierpatiënten in Indonesie. Het concert vond plaats in het Centrum De Drie Stromen in Gaasperdam, Amsterdam.